Revolutionair

Met Toffe Peren trachten we een duurzaam en zo gezond mogelijk sap te ontwikkelen met behulp van de nieuwste perstechnieken, sterilisatiemethoden en verpakkingssystemen. Het is onze missie om lokale producten naar de markt te brengen die gezond én lekker zijn.

Door gebruik te maken van innovatieve en hoogtechnologische machines brengen we wetenschap en natuur bij elkaar. Hierdoor zijn we in staat om sappen te produceren zonder voedselverbeteraars of scheikundige additieven.

Gezondheid

Het is al lang geweten dat vezels gezond zijn voor ons maag- en darmstelsel en de voedseltransit verbeteren. Echter recent is aangetoond dat bepaalde vezels in staat zijn om de bloedsuikerspiegel te verlagen. Momenteel zijn we geïnteresseerd of deze effecten ook kunnen worden toegeschreven aan perenvezels. Hier willen we iest verder gaan dan de klassieke paden en ook kijken de complexe samenstelling van de suikers, koolhydraten, vezels en vetten in ons perensap.

Klinische vaststelling na het drinken van dit sap

Bloedsuikerspiegel gemeten via de vingerprik en glucosemeter na het drinken van 330ml sap (n=3)

Save

Save

Save

Save

Save

Technologie

Peren oxideren heel makkelijk waardoor de productie veel moeilijker is dan bij klassieke vruchtensappen. Ook weigeren we om additieven toe te voegen om dit perensap niet te laten verbruinen. Dankzij ons verregaand onderzoek en unieke productiemethode zijn we er in geslaagd om een sap te maken zonder compromissen. Dit is 100% perensap met een bijzonder lekker smaak.