top of page

PUUR PEER

The Original. 100% heerlijk sap van twee blozende Belgische conferenceperen. Lekker fris en zacht van smaak. Niet te zuur, niet te zoet. Puur en perfect zoals het moet. 

Puur peer is dé nieuwe smaakmaker op kinderfeestjes met springkastelen. Maar ook oma zal bijzonder blij zijn met uw kratje Toffe Peren voor bij de botercake. Dat ze dát nog mag meemaken!

ToffePeren_PuurPeer.jpg
ToffePeren_PuurPeer_rodebiet.jpg

PUUR PEER &
RODE BIET

Minstens zo revolutionair als aangenaam, hallo Peer & Biet! De fluwelen zachtheid van rode biet vermengt zich knusjes met ons reeds volprezen perensap. Dit combo klopt als rozemarijn op een lamscarré.

 

 

We raden u aan om Peer & Biet niet te consumeren tijdens spectaculaire achtervolgingen op de Eurostar. Meer nog, we raden elke vorm van achtervolgen af.

PUUR PEER &
GEMBER

Puur Peer met dat ietsje meer. Even zinnenstrelend als Sonny & Cher. Dit duo prikkelt je papillen. De blik op oneindig, voeten in de stijgbeugels en de horizon van jou. I got you, peer... (en gember.)

 

Een toppertje voor liefhebbers van groepsmeditatie op Barry White. Tevens verkwikkend na een iets minder succesvol afgelegde triatlon. De lichtgroene kleur past trouwens wonderwel bij lichtroze.

ToffePeren_PuurPeer_gember_wit.jpg
Image from iOS (14).jpg

PUUR PEER &
ZURE KRIEK

De Statler & Waldorf van de familie, maar dan sociaal aanvaardbaar. De onderlinge harmonie tussen Toffe Peren en Zure Krieken is uiteindelijk wat de maatschappij draaiende houdt.

 

Volgens Oscar smaakt het zoals een regenboog van crème-glace, maar uiteraard is het refentiekader van een vierjarig kind nog beperkt. Wij houden het op een visionaire mix van Beach Boys en french cancan.

bottom of page